Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Leicester förbereder sig för "chockövergång"

2v

Leicester City uppges vara redo att genomföra en “chockövergång” i januari månad när transferfönstret öppnar igen. Enligt Calciomercato har Leicester inlett nya förhandlingar med Sassuolo om en värvning av den italienske landslagsanfallaren Domenico Berardi, 27.

Uppgifterna gör gällande att Leicester försökte köpa loss 27-åringen i somras, men att klubben inte lyckades ro affären i hamn då och därför nu gör ett nytt försök. Premier League-klubben sägs ha fått ett bud på runt 415 miljoner kronor nobbat i somras, och kan möjligen återkomma med ett högre bud framöver.

Berardi är fostrad i Sassuolo och har kontrakt till sommaren 2024. Han har gjort 86 mål och 56 assist på 238 matcher i Serie A och var i somras med och tog Italien till EM-guld. Berardi stod för två assist på sex framträdanden i Europamästerskapet.

ANNONS
Publicerad 2021-09-09 kl 22:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto