Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Real Madrid visar intresse för anfallstalang

2v

Real Madrid har under en längre tid spekulerats vilja värva Kylian Mbappé från Paris Saint-Germain. I sommar uppgavs parterna vara nära en lösning, men i slutändan blev det inte en affär. Real Madrid uppges i stället gå för att värva fransmannen under 2022.

Men vid sidan av Mbappé rapporteras Real Madrid nu följa en annan anfallare, nämligen Agustin Alvarez, 20, som till vardags spelar i det uruguayanska laget Penarol. Den uruguayanske anfallaren har under den här säsongen imponerat med 17 mål och tre assist på 26 framträdanden.

Enligt den spanska tidningen AS håller Real Madrid koll på spelaren och kan möjligen lägga ett bud framöver. Spelaren uppges ha en utköpsklausul på 20 miljoner euro, runt 20 miljoner kronor. I dagsläget har han kontrakt med Penarol till sommaren 2024.

ANNONS
Publicerad 2021-09-09 kl 23:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto