Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Gais lånar in anfallare från allsvensk klubb

Sillybloggen

Gais förstärker truppen inför avslutningen av superettan. Göteborgs-klubben presenterade idag ett lån av Prince Isaac Kouame från Elfsborg. 20-åringen ansluter på lån som sträcker sig säsongen ut.

Han skrev på för Elfsborg förra säsongen och gjorde då åtta inhopp i allsvenskan. Kouame har den här säsongen haft stora problem med skador och missade stora delar av vårsäsongen. Gais ligger på negativt kval i superettan och möter Landskrona på bortaplan imorgon, och anfallaren är spelklar till den matchen.

– Prince är en hårt arbetande anfallare som vi lånar in säsongen ut. Han gjorde första träningen med laget idag och det såg bra ut. Han är otroligt snabb vilket kan hjälpa oss att få ännu skarpare hot i djupled och han kan spela på flera offensiva positioner. Jag tror att han kan bli en joker för oss under hösten med sin fina speed, säger Gais sportchef Nicklas Karlström till klubbens hemsida.

Annons
Publicerad 2021-09-10 17:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto