Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Nederländskt intresse för Swedberg

1v

I sin allsvenska debut för Hammarby gjorde Williot Swedberg mål efter bara 90 sekunder på plan. Därefter har succén fortsatt och han har gjort avgörande insatser i Europa Conference League-kvalet mot både Cukaricki och Basel. Det sistnämnda riktade blickar mot den unga svensken.

Enligt Expressen är både Ajax och PSV Eindhoven intresserade av talangen. De ska även ha varit på plats på Tele 2 för att scouta ett flertal gånger. Tidningen uppger att klubben är beredd på att få in bud från de nederländska klubbarna i vinter.

Hammarby har tidigare avfärdat bud från flera danska klubbar, antingen på grund av prislappen eller att Swedberg själv inte varit tillräckligt intresserad av erbjudandet. För att Bajen ska vara beredda att släppa honom uppges buden behöva komma upp i en nivå runt 30-40 miljoner kronor.

ANNONS
Publicerad 2021-09-13 kl 13:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto