Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Christian Eriksen aktuell för dansk klubb

4v

Det har gått tre månader sedan Christian Eriksen föll ihop på Parken under Danmarks EM-premiär mot Finland. Huruvida den danske mittfältsstjärnan kommer att kunna återuppta karriären är fortsatt oklart. Han har kontrakt med Inter till sommaren 2024, men regelverket i Italien kan möjligen stoppa honom från en återkomst.

Nu uppger danska Sport Fyn att flera av Odenses sponsorer tror på en återkomst för Christian Eriksen i klubben. Eriksens karriär tog avstamp i just Odense och så sent som förra året var 29-åringen inte avvisande till att avsluta karriären i klubben.

Det skulle vara en ordentlig bomb och ett lyft för Odense. Om övergången blir verklighet skulle han dessutom spela under svenskduon Andreas och Björn Wesström. Den tidigare Häcken- och AIK-tränaren blev klar för klubben i somras. Kort efter blev det klart att Björn Wesström, med många år i AIK som bland annat sportchef och klubbdirektör, är ny klubbdirektör i Odense.

ANNONS

Eriksen har gjort 109 landskamper för Danmark och noterats för 36 mål.

Publicerad 2021-09-16 kl 08:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto