Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Christian Eriksen aktuell för dansk klubb

Sillybloggen

Det har gått tre månader sedan Christian Eriksen föll ihop på Parken under Danmarks EM-premiär mot Finland. Huruvida den danske mittfältsstjärnan kommer att kunna återuppta karriären är fortsatt oklart. Han har kontrakt med Inter till sommaren 2024, men regelverket i Italien kan möjligen stoppa honom från en återkomst.

Nu uppger danska Sport Fyn att flera av Odenses sponsorer tror på en återkomst för Christian Eriksen i klubben. Eriksens karriär tog avstamp i just Odense och så sent som förra året var 29-åringen inte avvisande till att avsluta karriären i klubben.

Det skulle vara en ordentlig bomb och ett lyft för Odense. Om övergången blir verklighet skulle han dessutom spela under svenskduon Andreas och Björn Wesström. Den tidigare Häcken- och AIK-tränaren blev klar för klubben i somras. Kort efter blev det klart att Björn Wesström, med många år i AIK som bland annat sportchef och klubbdirektör, är ny klubbdirektör i Odense.

Annons

Eriksen har gjort 109 landskamper för Danmark och noterats för 36 mål.

Publicerad 2021-09-16 08:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto