Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Werner möjlig ersättare om Haaland lämnar Dortmund

Sillybloggen

Erling Haaland väntas lämna Borussia Dortmund nästa sommar. 21-åringen har gjort fullkomlig succé och det är många av de största klubbarna i Europa som är intresserade. I hans kontrakt med den tyska klubben finns en utköpsklausul på drygt 800 miljoner kronor, som börjar gälla efter den pågående säsongen.

Med vetskapen om att deras största stjärna riskerar att försvinna, har Dortmund redan börjat spana efter en ersättare. Mirror uppger att Chelseas Timo Werner har seglat upp som en möjlig kandidat. Enligt uppgifter ska han vara en “överraskande lösning”.

I den engelska storklubben har han dock en lön på strax över 200 miljoner om året, och han skulle i så fall behöva sänka sin lön för att Dortmund ska ha råd med honom.

Timo Werners position i Chelsea verkar ha försämrats avsevärt sedan Romelu Lukaku återvände till klubben inför säsongen. Hittills har han endast spelat nio minuter sedan belgaren anslöt.

Annons
Publicerad 2021-09-16 11:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto