Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

PL-trio uppges jaga Dortmund-stjärna

Sillybloggen

Jude Bellingham har gjort succé i Borussia Dortmund. 18-åringen lämnade England och Birmingham förra sommaren och har sedan dess blivit en nyckelspelare i den tyska storklubben.

18-åringen gjorde dessutom mästerskapsdebut för England i sommarens EM. Nu uppger The Mirror, som hänvisar till The Sun, att Liverpool, Manchester United och Manchester City är ute efter Bellingham.

Enligt tysk media värderas mittfältaren till över en miljard kronor. Han har trots sin ålder redan skapat sig stor erfarenhet och hyllades stort efter Dortmunds seger i Champions League mot Besiktas.

– Han är en fantastisk kille, på alla sätt och vis. Hans mentalitet och arbetsmoral som han har när han spelar är fantastisk, säger Dortmunds tränare Marco Rose om Bellingham efter att han gjort ett mål och en assist i 2-1-segern.

Annons

Bellinghams kontrakt med Dortmund sträcker sig till sommaren 2025. Han har på 53 matcher i Dortmund gjort sex mål och åtta assist.

Publicerad 2021-09-17 11:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto