Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barcelona vill värva Sterling

5v

Raheem Sterling är inne på det sista året på sitt kontrakt hos Manchester City och 26-åringen har fallit i rankingen hos City-tränaren Pep Guardiola. Hittills har han bara startat en match under säsongsinledningen.

Nu kan Sterling lämna City, då den spanska tidningen Sport under fredagen skriver på sin förstasida att Barcelona är intresserat av honom. Katalanerna ska, enligt tidningen, varit intresserat av att plocka in Sterling redan i somras och arbetade då att få honom på lån – dock utan framgång.

Men nu kan de istället erbjuda honom ett förtidskontrakt redan i januari, då Sterling bara kommer att ha sex månader kvar av sitt kontrakt. Sterling, i sin tur, ska vara intresserad av Barcelona som destination eftersom han kan se sig själv få gott om speltid i klubben.

ANNONS
Publicerad 2021-09-18 kl 09:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto