Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: James Rodriguez närmar sig Qatar

4v

James Rodriguez och hans agent Jorge Mendes är just nu i diskussion med en klubb i Qatar angående en flytt från Everton. Evertons nya tränare, Rafa Benítez, har meddelat Rodriguez att han ska leta efter en ny klubb, skriver The Athletic.

Rodriguez och Benítez sägs ha en frostig relation efter deras tid i Real Madrid tillsammans. Det finns ingen bekräftad överenskommelse mellan spelaren och klubben i Qatar än, men Rodriguez har synts till vid Manchester Airport under söndagseftermiddagen.

Colombianen ska ha varit nära en övergång till Porto i slutet av sommarfönstret, men det blev aldrig av. Den turkiska klubben Istanbul Basaksehir ska också ha varit intresserade i somras. Everton vill få till en övergång innan januari för att förbättra sin lönebudget inför det kommande transferfönstret. En flytt till Qatar är inte Rodriguez förstahandsval, men ska vara ett av de sista alternativen innan januari.

ANNONS
Publicerad 2021-09-20 kl 12:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto