Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Dansk storklubb jagar Blåvitt-talang

4v

IFK Göteborgs 17-årige anfallare Oscar Vilhelmsson har fått hoppa in i fem allsvenska matcher den här säsongen och bara spelat 53 minuter sammanlagt. Konkurrensen med spelare som Marcus Berg, Kolbeinn Sigthorsson, Robin Söder och Kevin Yakob har varit tuff för Vilhelmsson.

Nu rapporterar GT att den danska storklubben Bröndby, som vann ligan i fjol och har elva ligatitlar genom historien, jagar Vilhelmsson. Bröndby har fått en svag start på den nuvarande säsongen och ligger på tionde plats efter nio omgångar. Laget förbereder nu ett bud till Blåvitt och en övergång kan ske i januari, uppger GT.

IFK Göteborg sålde nyligen Rasmus Wikström till just Bröndby. Vilhelmsson skrev på sitt första seniorkontrakt med Blåvitt i mars och klubben ser helst att 17-åringen slår igenom i allsvenskan innan en eventuell försäljning.

ANNONS
Publicerad 2021-09-24 kl 15:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto