Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: United-forward kan ersätta Haaland

4v

Manchester United-anfallaren Anthony Martial, 25, har fallit i rangordningen efter Cristiano Ronaldos ankomst till Old Trafford. I onsdagens ligacupmatch mot West Ham fick fransmannen chansen från start, men utan att imponera.

Martial, som kom till United redan hösten 2015, har ryktats vara på väg bort från klubben och kunde enligt L’Equipe lämnat för Lyon på lån i somras. Även Barcelona har uppgetts visa intresse för 25-åringen.

Nu rapporterar brittiska 90min att Martial är en tänkbar ersättare för Erling Haaland i Borussia Dortmund nästa sommar. Haaland har länkats ihop med flera europeiska storklubbar och kan lämna Dortmund 2022. Chelsea-forwarden Timo Werner är ett annat alternativ för Dortmund, enligt sajten.

ANNONS
Publicerad 2021-09-25 kl 14:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto