Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bayern-sportchefen om Rüdiger: "Det är inte okej"

Sillybloggen

Chelseas tyske mittback Antonio Rüdiger, 28, har under senaste tiden kopplats ihop med en flytt till Bayern München. Rüdiger sitter i dagsläget på ett utgående avtal med London-klubben och kan därmed möjligen lämna framöver.

Nu är Bayern-sportchefen Hasan Salihamidzic tydlig med att han inte vill delta i spekulationerna.

– Det är inte okej att prata om spelare som tillhör andra klubbar. Julian (Nagelsmann, tränare i Bayern München) pratade om honom under en presskonferens, men han är en tränare som ser många spelare, så varför kan inte han bedöma en landskamp och prata om hans styrkor?, säger sportchefen till DAZN och fortsätter:

– Vi är fulla på mittbackspositionen. Vi har förstärkt väldigt bra och tagit in toppspelare i form av Dayot Upamecano och Lucas Hernandez, samtidigt som Tanguy Nianzou också är här, precis som att Benjamin Pavard kan spela på den positionen. Vi ligger väldigt bra till truppmässigt.

Annons

Rüdiger kom till Chelsea från Roma under sommaren 2017 och var tidigare i år med och tog klubben till Champions League-titeln. I höst är han noterad för ett mål på åtta framträdanden.

Publicerad 2021-09-27 15:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto