Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Dortmund kan värva från United - pekas ut som Haalands ersättare

3v

Anthony Martial, 25, får allt mindre speltid i Manchester United. I takt med att konkurrensen om de offensiva platserna ökar har 25-åringen kommit längre ifrån en plats i startelvan – och i storklubbens två senaste Premier League-matcher har fransmannen varit fast på bänken.

Nu pekas Martial ut som en potentiell ersättare till Erling Braut Haaland, som förväntas lämna Borussia Dortmund nästa sommar. Det är tyska Sport1 som rapporterar att fransmannen finns på Dortmunds lista över kandidater som kommer att utvärderas under säsongen.

Anthony Martial uppges vara missnöjd med sin situation för tillfället, och Manchester United ska vara villig att släppa 25-åringen för runt 50-55 miljoner euro – motsvarande 510-560 miljoner kronor – i sommar. Enligt Sport1 ska just prislappen för övergången och spelarens lönekrav dock vara ett problem för Dortmund, som enligt uppgifterna inte ska vara redo att spendera så mycket pengar på fransmannen.

ANNONS
Publicerad 2021-09-28 kl 09:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto