Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: United nobbar Rice - vänder blickarna mot rivalens stjärna

3v

Senaste åren har Manchester United ryktats vara intresserat av att värva West Ham Uniteds stjärnskott Declan Rice, 22. Den engelske landslagsmittfältaren har gjort stor succé i Premier League och har av många identifierats som den sista pusselbiten i Ole Gunnar Solskjaers lagbygge – som fortsatt saknar en defensiv mittfältare av världsklass.

Nu kommer dock uppgifter om att den engelska storklubben ska ha övergett sitt intresse för Declan Rice på grund av den höga prislappen. Daily Star rapporterar att Manchester United nu i stället har vänt blickarna mot Kalvin Phillips. 25-åringen har stod för imponerande insatser i både klubblaget Leeds och engelska landslaget förra säsongen.

ANNONS

Kalvin Phillips spelade 31 matcher för Leeds ifjol och noterades för ett mål och tre assist. 25-åringen hade även en tongivande roll i det engelska landslaget som tog EM-silver i somras, då han fick förtroendet att starta samtliga sju matcher i turneringen.

Publicerad 2021-09-28 kl 08:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto