Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Tidigare Liverpool-stjärnan klar för ny klubb

Sillybloggen

Den tidigare Liverpool-anfallaren Daniel Sturridge är klar för den australiensiska klubben Perth Glory. 32-åringen har inte genomfört en professionell match sedan 2020 och hoppas nu att det här karriärvalet är rätt steg mot en comeback.

– Det är ett fantastiskt tillfälle att testa en ny utmaning, säger Sturridge i ett uttalande till klubbens officiella hemsida.

– När möjligheten kom kändes det som den rätta, att ta min talang någonstans där jag kan njuta av min fotboll i en konkurrenskraftig liga och försöka hjälpa laget att bli så framgångsrika som möjligt.

– Jag ska sätta min bästa fot framåt, jobba hårt och försöka hjälpa laget att vinna varje match som kommer och sedan får vi se var vi hamnar när säsongen är slut.

Perth Glorys ordförande och ägare, Tony Sage menar att värvningen av Sturridge är den största klubben kunde ha gjort.

Annons

– Daniel är utan tvekan en av de största värvningarna, inte bara i Glorys historia, utan i A-ligans historia, säger han och fortsätter:

– Hans ankomst signalerar hur fast beslutna vi är att ge klubben varaktig framgång och hur långt vi är villiga att gå för att nå det målet.

Perth Glory inleder sin inhemska säsong hemma mot Adelaide United den 20 november.

Publicerad 2021-10-01 07:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto