Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal letar efter Leno-ersättare

Sillybloggen

Bernd Leno har under de senaste säsongerna varit förstemålvakt i Arsenal. Tysken inledde även årets säsong med tre raka starter i Premier League, men har fått sitta på bänken efter att Aaron Ramsdale anslöt från Sheffield United.

Leno berättade nyligen för tyska Bild att han inte förstår varför han inte får spela längre och att han har det ”svårt”. 29-åringen har gjort exakt 100 matcher för Arsenal sedan han kom från Bayer Leverkusen 2018, men det ser ut som att han får det svårt att höja den siffran med tanke på Ramsdales fina form.

Leno kommer sannolikt inte att acceptera en roll som andremålvakt och rapporteras nu vilja flytta till Inter redan i januarifönstret. Arsenal letar därför potentiella ersättare som ska fortsätta konkurrera med Ramsdale om målvaktspositionen, skriver både Daily Mail och Metro.

André Onana har länge ryktats till Premier League från Ajax och ska vara på Arsenals radar, trots att han inte spelat sedan januari på grund av en avstängning för dopning. Han ska enligt uppgifter lämna Ajax när hans kontrakt löper ut i slutet av säsongen och kommer att finnas tillgängligt på en fri transfer sommaren 2022.

Annons

Barcelonas Neto övervägs också. 32-åringen har gjort elva La Liga-matcher sedan han kom till klubben 2019.

Brentfords David Raya är det tredje alternativet efter sina imponerande prestationer för nykomlingen i Premier League.

Publicerad 2021-10-01 09:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto