Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Nobbar Manchester United - för fansens skull

Sillybloggen

Manchester United uppges har skiftat fokus från Declan Rice till Kalvin Phillips i jakten på en ny defensiv mittfältare. Nu rapporterar Daily Mirror att den 25-årige Leeds-mittfältaren dock inte är intresserad av en flytt till den engelska storklubben eftersom han inte vill förstöra sin starka relation med fansen.

Enligt samma uppgifter uppges Kalvin Phillips trivas i Leeds och ska vara beredd att skriva på ett nytt kontrakt med klubben. Nyligen uttalade sig tränaren Marcelo Bielsa om situationen kring klubbikonen.

– När Phillips slutar spela för Leeds på sättet han gör nu kommer det att förvandla honom till en idol för alltid. Jag har den känslan, säger Bielsa enligt Daily Mirror och fortsätter:

– Om han skulle lämna Leeds skulle det naturligtvis skapa besvikelse, men det kommer också att stärka hans band till klubben, folket och staden eftersom jag är säker på att han bara skulle lämna om han ser att det är garanterat att länken till den här platsen där han föddes förblir intakt.

Annons

Kalvin Phillips har gjort sju matcher i Leeds-tröjan den här säsongen och noterats för ett mål.

Publicerad 2021-10-01 07:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto