Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Tuchel är Barcelonas framtidsplan

3v

Barcelonas tränare Ronald Koeman får snart sparken enligt flera rapporter. Tränare som Roberto Martinez, Xavi och Andrea Pirlo har alla ryktats som potentiella ersättare. Presidenten Joan Laporta ska däremot ha andra favoriter, enligt uppgifter.

Barças president vill nämligen anställa en tysk som ny tränare i Barcelona. Faktum är att Laporta varit intresserad länge. Han gillar tyskarnas moderna metoder, taktiska analyser och fysiska förberedelser. Hans favorit ska vara Thomas Tuchel, men problemet är att tysken nyligen har skrivit på ett nytt kontrakt med Chelsea som sträcker sig till 2024.

Mundo Deportivo skriver nu att Laporta har en plan att få sin favorittränare till Barcelona. Planen är att ta in Ralf Rangnick kortsiktigt, för att sedan satsa på Tuchel långsiktigt. Veterantränaren anses vara en perfekt bro för att ta laget nu och sedan, i slutet av den aktuella säsongen, ge vika för Tuchel. Problemet är att den tidigare RB Leipzig-profilen alltid vill ha mycket makt och det kommer Laporta inte godkänna i klubbens nuvarande situation. Barça kontaktade Rangnick redan förra sommaren, innan man valde att satsa på Koeman.

ANNONS
Publicerad 2021-10-01 kl 15:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto