Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: United-stjärna vill lämna i januarifönstret

Sillybloggen

Donny van de Beek, 24, hamnade i blickfånget i Manchester Uniteds 2-1-seger mot Villarreal, men inte för sitt spel. I stället var det en händelse på avbytarbänken som gav rubrikerna.

I slutminuterna valde tränaren Ole Gunnar Solskjær att göra sina sista byten i matchen då Fred och Jesse Lingard kom in på planen. Trots att Solskjær hade möjlighet att göra ytterligare ett byte ombads övriga avbytare att sätta sig på bänken igen – vilket van de Beek inte uppskattade.

TV-bilder från matchen visar hur en upprörd van de Beek klappas om av sina lagkamrater på bänken innan han i frustration kastar ut sitt tuggummi i det tekniska området. 24-åringen verkade vara allt annat än glad då United vid tillfället jagade ett ledningsmål.

Nu rapporterar brittiska Daily Mail att van de Beek, som bara fått speltid i tre matcher den här säsongen, letar efter en väg bort från United i januarifönstret då han inte känner förtroendet från Solskjær. Nederländaren anslöt till Premier League-klubben från Ajax inför förra säsongen och skrev då på ett kontrakt till 2025.

Annons
Publicerad 2021-10-01 07:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto