Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barcelona intresserat av Sterling

1v

Varken Sergio Agüero, Ousmane Dembele eller Ansu Fati är spelbara för 90 minuter. Under sommaren försvann både Leo Messi och Antoine Griezmann som anfallsalternativ, medan endast Luuk De Jong anslöt. Det gör att Barcelona är på jakt efter en striker i vinterns transferfönster.

Ögonen har nu riktats mot Manchester City och Raheem Sterling. Enligt Mundo Deportivo är de spanska giganterna intresserade av engelsmannen. Han ska dessutom varit på deras radar redan under sommarens fönster.

Men frågan som hägrar kring alla Barcelonas värvningsplaner är om pengarna kommer finnas för att genomföra. Klubben har dragit på sig stora ekonomiska problem och flera spelare har gått ner i lön för att kunna möta La Ligas regleringar.

ANNONS
Publicerad 2021-10-05 kl 23:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto