Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Överraskande uppgifter: Ramos kan redan vara på väg bort från PSG

1v

Efter mer än 15 år i Real Madrid lämnade Sergio Ramos den spanska jätten i början på juli för spel i ett annat huvudstadslag, Paris Saint-Germain. Trots att det var drygt tre månader sedan han skrev på kontraktet, kan Ramos redan nu komma att byta klubbadress.

Det är spanska La Razón som skriver att mittbacken, som till följd av skadebekymmer ännu inte gjort debut, redan ser över möjligheterna att lämna Paris. Dagstidningen nämner även att ett alternativ för Ramos kan vara Manchester United. Uppgifterna gör gällande att Anthony Martial kan inkluderas i en bytesaffär mellan klubbarna.

Samtidigt kommenterar Football Españas Will Faulks uppgifterna genom att mena att det är en “ganska löjlig ide”. Faulks betonar att klubben hade full koll på spanjorens skadeproblem och att de inte ändrat sig om planerna för hans framtid.

ANNONS

Sergio Ramos har ett kontrakt med PSG som sträcker sig till sista juni 2023.

Publicerad 2021-10-09 kl 17:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto