Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Inter jagar anfallsstjärnor

1v

Inter rapporteras vilja göra sig av med chilenaren Alexis Sanchez i januari och sägs därmed vilja få in en eller två ersättare till anfallaren inför den andra halvan av säsongen. Enligt den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport är Inter nu intresserat av både Arsenals Alexandre Lacazette, 30, och Real Madrids Luka Jovic, 23.

Lacazette har under senaste tiden kopplats ihop med en drös olika klubbar och verkar därmed vara på väg bort från London-klubben, som han har kontrakt med till sommaren 2022. Jovic har i sin tur inte fått särskilt stort förtroende under sin tid i “Marängerna” och var under förra vårsäsongen utlånad till Eintracht Frankfurt. Han har dock avtal med Real till sommaren 2025.

ANNONS
Publicerad 2021-10-09 kl 17:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto