Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Lingard aktuell för konkurrent

Sillybloggen

Newcastle fick i veckan en ny ägare, den saudiarabiska investeringsfonden Public Investment Fond (PIF), som överses av landets kronprins Mohammed bin Salman. PIF uppges planera att investera runt 250 miljoner pund i spelartruppen och flera spelare har ryktats vara aktuella för den engelska klubben efter ägarskiftet.

Nu uppger den engelska tidningen The Telegraph att Newcastle är intresserat av Manchester United-mittfältaren Jesse Lingard, 28, samt Burnley-mittbacken James Tarkowski, 28. Uppgifterna gör gällande att spelarna kan bli den engelska klubbens första värvningar efter ägarskiftet.

Lingard ryktades även i somras vara på väg bort från United, men blev kvar och har kontrakt till nästa sommar. I höst är han noterad för två mål och en assist på sex matcher med United.

Tarkowski har i sin tur också kontrakt med Burnley till sommaren 2022 och har varit klubben trogen sedan han kom från Brentford vintern 2016. I höst har han gjort ett mål på åtta matcher med Burnley i England.

Annons
Publicerad 2021-10-09 15:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto