Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PSG går för Haaland - har inlett samtal

Sillybloggen

Borussia Dortmunds stjärnskott Erling Haaland, 21, har tagit fotbollsvärlden med storm efter flytten till den tyska storklubben i januari 2020. Förra säsongen bjöd norrmannen på 41 mål på lika många matcher och den här säsongen har han inlett med smått sanslösa elva mål på åtta framträdanden.

Succén har lett till intresse från flera av Europas största klubbar och nu rapporterar franska Foot Mercato att Paris Saint-Germain har gjort Haaland till prio ett om forwardsstjärnan Kylian Mbappé väljer att lämna. PSG har redan inlett samtal med superagenten Mino Raiola, enligt sajten.

PSG är redo att erbjuda Haaland samma kontrakt som Mbappé med ett tvåårsavtal värt runt 40 miljoner euro, 400 miljoner kronor, per år. Norrmannen har kontrakt med Dortmund till sommaren 2024, men sägs ha en utköpsklausul på någonstans mellan 750 miljoner och 900 miljoner kronor nästa sommar.

Under gårdagen rapporterade The Times att Manchester City väntas hålla samtal med Mino Raiola om en övergång för Haaland i januari.

Annons
Publicerad 2021-10-14 23:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto