Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Milan-back kan lämna för toppkonkurrent

7v

Milan-backen Alessio Romagnoli, 26, sitter på ett utgående avtal och rapporteras vara på väg bort från den italienska storklubben. Romagnolis agent Mino Raiola har tidigare uttalat sig om att 26-åringen kan gå till Juventus gratis nästa sommar, och nu verkar det börja röra på sig.

Den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport uppger att Romagnoli kan ansluta till Juventus nästa sommar. Milan sägs inte vara redo att erbjuda Romagnoli samma ekonomiska villkor, som Juventus uppges vara villigt att lägga fram till italienaren. Samtidigt kan även Romagnolis möjliga ankomst till Juventus innebära att den nederländske backen Matthijs de Ligt lämnar Turin-klubben, enligt tidningen.

ANNONS

Romagnoli kom till Milan från Roma under sommaren 2015 och är den här säsongen noterad för sex matcher.

Publicerad 2021-10-15 kl 12:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto