Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Real Madrid övertygat om Mbappé-värvning

7v

Real Madrid var i somras på väg att värva Kylian Mbappé, 22, men i slutändan satte Paris Saint-Germain stopp för en övergång. Nyligen uttalade sig även den franske anfallaren om att han ville lämna i somras, men att han också är helt okej med att vara kvar tills vidare. Nästa sommar går dock hans kontrakt med den franska storklubben ut.

Nu uppger den spanska tidningen AS att Real Madrid är helt övertygat om att Mbappé kommer att skriva på för klubben framöver. Mbappé uppges redan ha fattat ett personligt beslut om att pengar inte spelar någon större roll i det här fallet, även om PSG skulle erbjuda ett helt osannolikt kontrakt pengamässigt. Han sägs redan ha bestämt sig för att lämna PSG för spel i “Marängerna”.

ANNONS

Mbappé kom till PSG från Monaco under sommaren 2017 och är den här säsongen noterad för fyra mål och fem assist på elva framträdanden med den franska storklubben.

Publicerad 2021-10-15 kl 09:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto