Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sänkte Hammarby i Conference League – uppges nu jagas av Premier League-klubbar

7v

Arthur Cabral har stått för en sagolik säsongsinledning för Basel. På 17 framträdanden har brassen noterats för 20 mål och sju assist. Fyra av de målen kom i Europa Conference League-kvalet mot Hammarby, där han dessutom satte den avgörande straffen som tog Basel vidare till gruppspel.

Som belöning för sina insatser kallades 23-åringen för första gången in till det brasilianska landslagets oktobersamling. Dock blev det inga framträdanden, då Cabral satt på bänken mot Venezuela och var utanför truppen mot Colombia och Uruguay – men nu kan nästa belöning vara på väg.

Enligt den engelska sajten Team Talk jagar en rad Premier League-klubbar brassens signatur och Leeds sägs leda jakten. Klubben ska ha varit intresserat av Cabral tidigare men valde att inte gå efter honom, då han med stor sannolikhet inte skulle få ett arbetsvisum i England. Men nu uppges Leeds berett att försöka igen.

ANNONS

De andra klubbarna som uppges vara intresserade av Cabral är Tottenham, Arsenal, Everton, West Ham, Brighton och Southampton.

Publicerad 2021-10-16 kl 11:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto