Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Arsenal visar intresse för norsk landslagsmittfältare

6v

Arsenal värvade i somras den norske mittfältaren Martin Ødegaard från Real Madrid och rapporteras nu vara intresserat av att värva ytterligare en norsk landslagsspelare – Southampton-yttern Mohamed Elyounoussi, 27.

Den engelska tidningen Daily Mirror skriver att Arsenal har siktet inställt på 27-åringen, som även sägs ha lockat till sig intresse från Leicester City. I dagsläget har han dock kontrakt med Southampton till sommaren 2023.

Elyounoussi kom till Southampton från Basel under sommaren 2018, men var mellan sommaren 2019 och våren 2021 utlånad till Celtic. Den här säsongen är han noterad för fyra mål och två assist på sju framträdanden med Southampton.

ANNONS
Publicerad 2021-10-17 kl 13:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto