Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barcelona planerar för att värva från City i januari

7v

Manchester City-stjärnan Raheem Sterling, 26, har fått varierat med speltid under den här säsongen och ryktas vara aktuell för en flytt från den engelska storklubben. Nyligen öppnade han för att lämna för att testa på spel utanför England, vilket tränaren Josep Guardiola sedan svarade på under fredagens pressträff.

– Jag vill att alla ska trivas med att vara i klubben. Om det inte är så, är spelaren fri att ta det beslut som är bäst för spelaren och hans familj, sa Guardiola enligt The Guardian.

Nu uppger den spanska tidningen Mundo Deportivo att Barcelona planerar för att värva den engelske anfallaren redan i januari. Sterling har dock i dagsläget avtal med Manchester City till sommaren 2023.

ANNONS

26-åringen är den här säsongen noterad för ett mål och en assist på elva framträdanden. Han anslöt till Manchester City från Liverpool under sommaren 2015. Sedan dess har han varit med och vunnit Premier League vid tre tillfällen.

Publicerad 2021-10-17 kl 08:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto