Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea kan kalla tillbaka talang från konkurrent

Sillybloggen

Chelsea-talangen Billy Gilmour, 20, lånades inför den här säsongen ut till konkurrenten Norwich och är så här långt noterad för sex matcher, varav fyra i Premier League den här säsongen. Låneavtalet sträcker sig egentligen fram till sommaren 2022, men möjligen kan spelaren kallas tillbaka tidigare än så.

Den engelska tidningen Daily Express uppger nu att Gilmour kan återvända till Chelsea i förtid om han inte får mer speltid framöver. Under de senaste tre ligamatcherna har han blivit kvar på Norwichs bänk. Norwichs tränare Daniel Farke uttalade sig även nyligen om ämnet och sa då så här:

– Det finns ingen press (att spela med Gilmour). Vi finns inte här för att utveckla spelare för andra klubbar. Vi är här för att ta poäng till den här klubben, sa Farke enligt Goal.com.

Gilmour har kontrakt med Chelsea till sommaren 2023. Han kom till klubbens akademi från Rangers motsvarighet under sommaren 2017. Ännu har han inte fått chansen på riktigt i Chelseas A-lag.

Annons
Publicerad 2021-10-18 13:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto