Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: City muntligt överens med stjärnan

7v

Phil Foden har växt fram till en av Manchester Citys största stjärnor. Engelsmannen är numera given i den engelska landslagstruppen och en nyckelspelare i Guardiolas lag. Hans kontrakt med klubben går ut sommaren 2024.

Enligt den italienske transfersjournalisten Fabrizio Romano är City redo att erbjuda Foden en kontraktsförlängning. Han skriver att klubben har ett erbjudande redo och att 21-åringen kommer att erbjudas en rejäl löneökning.

Det nya kontraktet ska, enligt Romano, sträcka sig till 2027. Han uppger att det bara är detaljer kvar att lösa innan en förlängning är på sin plats. Guardiola ser Foden som en viktig pusselbit i klubbens framtid.

ANNONS
Publicerad 2021-10-18 kl 18:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto