Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Real Madrid kan göra oväntad värvning från Premier League

7v

Real Madrid-tränaren Carlo Ancelotti basade under förra säsongen över den engelske anfallaren Dominic Calvert-Lewin, 24, i Everton. Anfallaren stod då för 21 mål och fem assist på 39 matcher och har även under inledningen av den här säsongen imponerat med tre mål på tre framträdanden i Premier League.

Nu uppger Calciomercato att Ancelotti och Calvert-Lewin kan återförenas i Real Madrid. Enligt den italienska sajten har Real Madrid fått upp ögonen för engelsmannen under den senaste tiden. Samtidigt har även Arsenal tidigare rapporterats vara intresserat av den 24-årige anfallaren.

Calvert-Lewin är fostrad i Sheffield United och kom till Everton under sommaren 2016. Han har även gjort fyra mål på elva A-landskamper med Englands landslag och har i dagsläget avtal med Everton till sommaren 2025.

ANNONS
Publicerad 2021-10-18 kl 11:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto