Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Nära nytt kontrakt med supertalangen

7v

Ansu Fati har tagit över nummer tio efter Leo Messi i Barcelona. Efter en lång skadeperiod är talangen nu tillbaka på planen och har efter bara drygt 90 minuter speltid, över tre matcher, gjort två mål i ligan.

18-åringens kontrakt med Barça går ut nästa sommar, och förhandlingarna om en förlängning är i full gång. Enligt Fabrizio Romano närmar sig parterna en överenskommelse. Det gäller ett långt kontrakt, till sommaren 2026. Endast pappersarbete ska kvarstå innan det hela är klart.

Daily Mail har tidigare rapporterat att förhandlingarna stannade av, då agenten Jorge Mendes inte var nöjd med den föreslagna utköpsklausulen på 10 miljarder kronor, samma som Pedri nyligen kontrakterade med Barcelona. Mendes uppgavs då också vilja skiva ett kortare kontrakt med den spanska giganten.

ANNONS

Det återstår därför att se vad parterna faktiskt kommit överens om.

Publicerad 2021-10-19 kl 11:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto