Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Överväger att lämna Liverpool - känner sig utfryst

6v

Adrián har ännu inte säsongsdebuterat för Liverpool. Målvakten verkar ha hamnat på tredjeplats i rangordningen. När Alisson Becker missade en match på grund av sitt landslagsuppdrag var det Caoimhin Kelleher som fick ta plats mellan stolparna. Då fanns spanjoren med på bänken – vilket bara var andra gången för säsongen.

Enligt spanska AS känner Adrián sig utfryst i klubben. Det har fått honom att fundera över framtiden och han skulle kunna lämna Liverpool i januari, uppger tidningen. Det ska finnas intresse från hans gamla klubb, Real Betis, att värva hem målvakten.

ANNONS
Publicerad 2021-10-19 kl 11:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto