Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Flera tränare aktuella för Newcastle

6v

Newcastle gav under onsdagen besked om att chefstränaren Steve Bruce lämnar klubben. Detta bara dagar efter att klubben fått en ny ägare i form av den saudiarabiska investeringsfonden Public Investment Fond (PIF), som överses av landets kronprins Mohammed bin Salman.

Nu är bara frågan vem som ersättare Bruce på tränarposten i den engelska storklubben. I dagsläget tar Graeme Jones över på tillfällig basis, men en permanent huvudtränare kommer att presenteras inom en snar framtid.

Brittiska medier har under senaste tiden spekulerat kring vem som kan komma att ersätta Bruce, och enligt Sky Sports är tidigare Roma-tränaren Paulo Fonseca ett alternativ. Fonseca uppgavs i somras vara nära att ta över Tottenham, men sägs nu vara en utmanare om att leda Newcastle framöver.

ANNONS

Den engelska tidningen Daily Mail nämner i sin tur tidigare Borussia Dortmund-tränaren Lucien Favre och Rangers-tränaren Steven Gerrard som möjliga kandidater för uppdraget. Daily Mirror har i sin tur även tidigare rapporterat att förre Bournemouth-tränaren Eddie Howe är aktuell för att ta över Newcastle, medan Daily Express skrivit om att förre Chelsea-tränaren Frank Lampard också är en tränare som kan ta över klubben.

Newcastle är i dagsläget nästjumbo i ligan med tre poäng efter åtta matcher i Premier League.

Publicerad 2021-10-20 kl 12:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto