Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barcelona drömmer om Jürgen Klopp

5v

Barcelona är på jakt efter en ersättare till Ronald Koeman, som uppges hänga löst som tränare i klubben. Tidigare har Roberto Martinez och klubblegendaren Xavi Hernández nämnts som potentiell ersättare till nederländaren, men nu kommer uppgifter som tyder på att Barça har identifierat en drömtränare.

Det är spanska Sport som skriver att Koemans kontrakt, som löper ut efter säsongen, inte kommer att förlängas. Barça-presidentens Joan Laportas stora dröm uppges nu vara att värva Jürgen Klopp till nästa säsong.

Enligt uppgifterna undersöker Barcelona möjligheten att hämta in Liverpool-tränaren i sommar. Klopp har dock ett kontrakt med Liverpool som sträcker sig över säsongen 2024, och ska inte vara öppen för att lämna Merseyside-klubben i nuläget.

ANNONS
Publicerad 2021-10-26 kl 20:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto