Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Liverpool vill värva engelsk jättetalang

5v

Borussia Dortmunds engelske jättetalang Jude Bellingham, 18, har imponerat stort sedan flytten till Tyskland under sommaren 2020. 18-åringen har fått gott om speltid i Dortmund, men har även tagit en plats i Englands A-landslag och är numera noterad för åtta A-landskamper. I somras kom han till spel i tre matcher i EM.

Nu uppger den tyska tidningen Bild att Liverpool vill värva Bellingham från Dortmund, då Liverpool-tränaren Jürgen Klopp sägs vara en stor beundrare av spelaren. Samtidigt kan det bli svårt i och med att Bellingham i dagsläget har kontrakt med den tyska storklubben till sommaren 2025. Dortmund uppges vidare inte vilja sälja engelsmannen för mindre än 120 miljoner euro, drygt 1,2 miljarder kronor.

ANNONS

Bellingham är den här säsongen noterad för tre mål och sex assist på 14 framträdanden med Dortmund.

Publicerad 2021-10-26 kl 11:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto