Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Milan överens med anfallare

5v

Torinos tränare Ivan Juric bekräftade nyligen att klubbens anfallsstjärna och italienske landslagsspelare Andrea Belotti, 27, bestämt sig för att inte förlänga sitt utgående avtal. Juric sa att Belotti inte kommer lämna i januari, men att det kan bli en övergång till en ny klubb vid avtalets slut nästa sommar.

Nu uppger den italienska tidningen Tuttosport att Milan är muntligt överens med Belotti om en gemensam framtid. Torino sägs antingen sälja anfallaren i januari för fem miljoner euro, drygt 50 miljoner kronor eller så lämnar spelaren för Milan gratis sommaren 2022.

Belotti har spelat i Torino sedan sommaren 2015 och är den här säsongen noterad för ett mål på fyra matcher i Serie A. Totalt sett har han gjort 99 mål och 26 assist på 252 matcher i den italienska högstaligan. Han var även en del av Italiens landslag som i somras tog EM-guld och har gjort tolv mål på 39 A-landskamper.

ANNONS
Publicerad 2021-10-26 kl 11:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto