Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Conte har pekat ut sin första värvning - om han tar över United

4v

Manchester United uppges överväga att sparka Ole Gunnar Solskjær, som hänger löst i den engelska storklubben efter en svag säsongsinledning. Senaste dagarna har Antonio Conte pekats ut som en potentiell ersättare till norrmannen.

Conte, som ifjol vann Scudetton med Inter i Serie A, ryktas vara villig att ta över efter Solskjær. Nu kommer uppgifter som tyder på att italienaren redan har identifierat sin första värvning om han skulle bli erbjuden jobbet som United-tränare.

Det är Inter Live som rapporterar att Antonio Conte skulle vilja värva mittbacken Stefan de Vrij, 29, från Inter för att stärka upp backlinjen i Manchester United. Conte uppges vilja spela med en trebackslinje, och enligt uppgifterna skulle de Vrij i så fall bilda mittbackstrio tillsammans med Raphaël Varane och Harry Maguire.

ANNONS

Stefan de Vrij har ett kontrakt med Inter som sträcker sig till sommaren 2023. Den 29-årige mittbacken har dock hyllat Antonio Conte tidigare och sägs gilla att spela för italienaren, som han hade som tränare i Milanoklubben.

Publicerad 2021-10-27 kl 18:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto