Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Silva kan återvända till brasiliansk klubb

5v

Rutinerade brassen Thiago Silva, 37, anslöt inför förra säsongen till Chelsea och var med och vann Champions League. 37-åringen har kommit till spel i nio matcher under inledningen av den här säsongen, men sitter samtidigt på ett utgående avtal som sträcker sig fram till nästa sommar.

Nu uppger Tuttomercatoweb att den brasilianska klubben Fluminense vill värva Silva vid kontraktets slut nästa sommar. Silva har en bakgrund i Fluminenses akademi och med spel i klubbens A-lag mellan sommaren 2006 och vintern 2009 innan han gick till Milan. Därmed skulle det kunna bli en återkomst nästa sommar.

ANNONS
Publicerad 2021-10-27 kl 15:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto