Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bayern München vill värva stjärna från Premier League

Sillybloggen

Youri Tielemans, 24, har gjort stor succé i Leicester-tröjan senaste säsongerna och har tidigare kopplats ihop med en flytt till storklubbarna i Premier League. Nu kommer uppgifter som pekar på att ytterligare en europeiska storklubb har gett sig in kampen om att knyta till sig belgarens tjänster.

Enligt Calciomercato visar Bayern München nu intresse för att värva 24-åringen. Något som inte är konstigt, menar Brandon Rodgers. När Leicester-tränaren nyligen fick frågan om Tielemans var han full av beundran för talangen.

– Han utvecklas och gör det väldigt bra. Han kom till oss i januari 2019 och har utvecklats till en toppmittfältare i Europa, säger Rodgers enligt Daily Mirror och fortsätter:

– Han kommer bara att bli bättre. Han är otroligt professionell, en av de bästa jag har jobbat med. Hans inställning att träna är på högsta nivå. Han utvecklas och det är vad man vill se unga spelare göra.

Annons

Leicester uppges nu försöka förlänga Youri Tielemans kontrakt som går ut sommaren 2023. Totalt har 24-åringen spelat 122 matcher i PL-klubben och noterats för 20 mål samt 22 assist.

Publicerad 2021-10-30 09:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto