Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barça-målvakt kopplas ihop med PL-klubb

3v

Newcastle har fått nya, stenrika ägare som uppges vara beredda att satsa stora pengar på nyförvärv redan i januari. Flera spelare har tidigare kopplats ihop med en flytt till den klassiska Premier League-klubben – och nu bollas ytterligare ett namn upp. 

Enligt spanska El Nacional vill Newcastle värva Marc-André ter Stegen, 29, från Barcelona. Klubben sägs vara redo att betala 55 miljoner euro, motsvarande cirka 545 miljoner kronor, för den tyske målvakten.

Enligt uppgifterna ses Ter Stegen som en nyckelspelare i den katalanska storklubben, men Barca-presidenten Joan Laporta uppges inte utesluta en försäljning med anledning av den ekonomiska kris som klubben befinner sig i.

ANNONS

Marc-André ter Stegen anslöt till Barcelona från Borussia Mönchengladbach under sommaren 2014 och har noterats för 291 matcher i Barça-tröjan.  

Publicerad 2021-11-05 kl 18:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto