Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Premier League-klubb kan värva Coman

Sillybloggen

Kingsley Coman, 25, och Bayern München förhandlar om att förlänga fransmannens kontrakt som löper ut sommaren 2023. Bayern uppges vara villigt att höja 25-åringens lön, men inte tillräckligt mycket för att matcha spelarens krav – vilket öppnar för att en försäljning kan bli aktuell efter säsongen.

Nu rapporterar tyska Bild att Chelsea är intresserat av att värva Coman. Tidningen skriver att Bayern München kan sälja den offensive yttern i sommar för att inte riskera att tappa honom som bosman 2023, och det är därför en flytt till England och Premier League nu kan bli aktuell.

Coman har tidigare kopplats ihop med Barcelona och enligt uppgifter ska fransmannen vara ett av namnen som nye tränaren Xavi Hernández har högt på sin önskelista över potentiella nyförvärv.

Kingsley Coman kom till Bayern München under säsongen 2015/2016 och hittills har 25-åringen gjort 43 mål samt 51 assist på 210 matcher i klubben.

Annons
Publicerad 2021-11-05 15:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto