Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Juve håller dörren öppen för Kulusevski

3v

Sedan Max Allegri tog över som tränare i Juventus i somras har Dejan Kulusevski haft svårare att få speltid. Han har i majoriteten av matcherna fått inleda på bänken. Han är helt enkelt inte tränarens förstahandsval.

Det ryktas därför att Juve kan släppa svensken redan i vinterns transferfönster. Calciomercato skriver att det är troligt, och att Atalanta visar stort intresse för Kulusevski. Men det är något mixade signaler som sänds från italienska medier.

Andra källor uppger istället att Juventus vill avvakta beslut. De menar då att 21-åringen kommer stanna i den italienska storklubben säsongen ut, det vill säga till sommaren. och att det först är då beslutet fattas om Kulusevskis eventuella framtid i Turin.

ANNONS
Publicerad 2021-11-08 kl 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto