Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Premier League-klubb följer Jordan Larsson

2v

Spartak Moskva-anfallaren Jordan Larsson, 24, imponerade förra säsongen stort med 15 mål och fem assist på 30 matcher, men har under den här säsongen haft det lite tuffare med ett mål på 16 framträdanden. Larsson har därmed fått kritik i Ryssland, samtidigt som han nu ryktas vara på väg bort från den ryska storklubben.

Den spanska tidningen Mundo Deportivo skriver att Spartak Moskva är redo att sälja Larsson i januari och att flera klubbar håller ögonen på svensken. Enligt den spanska tidningen följer i dagsläget Celtic, Borussia Dortmund och West Ham den 24-årige anfallaren. Aftonbladet uppgav även nyligen att Spartak Moskva vill ha runt 100 miljoner kronor för Larsson, som har kontrakt med klubben fram till sommaren 2023.

ANNONS

I somras kopplades Larsson även ihop med en flytt till Borussia Dortmund och Wolfsburg. Den sistnämnda klubben presenterade enligt rysk press ett bud på omkring 100 miljoner kronor. Larsson uttalade sig i september om flyttryktena och bekräftade då att det kom in bud under sommaren.

Larsson sa även att han känner sig redo för att ta nästa steg i karriären.

– Fotboll handlar om att ha en bra dagsform och för att det ska bli något i januari gäller det för mig att jag levererar. Just nu fokuserar jag bara på Spartak. Vi spelar i Europa League och har en tuff grupp där. En bra scen att visa upp sig på. Så jag fokuserar bara på det och sen får vi se vad som händer i framtiden. Men ambitionen är att ta nästa steg, sa anfallaren då.

Larsson kom till Spartak Moskva från IFK Norrköping under sommaren 2019. Han har även en bakgrund med spel i NEC Nijmegen och Helsingborgs IF.

ANNONS
Publicerad 2021-11-08 kl 18:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto