Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Martial aktuell för italiensk storklubb

2v

Manchester United-anfallaren Anthony Martial, 25, fick förra säsongen gott om speltid och stod för sju mål och nio assist på 36 framträdanden. I höst har det varit annorlunda.

25-åringen är bara noterad för ett mål på sju matcher, vilket resulterat i rykten om en framtida flytt till en ny klubb. Martial kopplades tidigare i höst ihop med en övergång till Borussia Dortmund, men kan i stället hamna i Italien.

Calciomercato uppger nu att Juventus visar intresse för Martial. Juventus har även siktet inställt på Fiorentinas Dusan Vlahovic, men om Turin-klubben inte får igenom en värvning av serben, så kan det i stället bli en affär med United.

ANNONS

Manchester United-tränaren Ole Gunnar Solskjær uttalade sig samtidigt i augusti om att han vill behålla spelaren.

– Jag skulle inte bli förvånad om andra klubbar siktar in sig på Anthony, då han är en väldigt bra spelare, men jag har inga som helst planer på att han ska spela mot oss. Anthony har kommit tillbaka och är både stark och hungrig, samtidigt som han är beslutsam om att visa sin kvalitet, sa Solskjær enligt Daily Mirror då.

Martial kom till Manchester United från Monaco under sommaren 2015 och har kontrakt till sommaren 2024. Totalt sett är han noterad för 56 mål och 31 assist på 172 matcher i Premier League. Han har även gjort två mål på 30 A-landskamper med Frankrikes landslag.

Publicerad 2021-11-09 kl 23:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto