Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: PL-klubb vill stärka mittfältet med Leipzig-spelare

2v

Arsenal planerar att värva RB Leipzigs och USA:s landslagsstjärna Tyler Adams – enligt Sport Bild. Gunners håller noga koll på 22-åringen, som har ett kontrakt som går ut 2025 med den tyska klubben. Adams har också erkänt sig vara ett stort Arsenal-fan.

Enligt tidigare uppgifter är Adams också extra intressant för Arsenal och tränaren Mikel Arteta eftersom att han både kan spela på det centrala mittfältet och som högerback. Arsenal skulle behöva betala Adams utköpsklausul på 40 miljoner euro, ungefär 399 miljoner kronor, för att kunna värva honom från RB Leipzig. Enligt Sport Bild kommer den tyska klubben sannolikt inte att lyssna på några rabatterbjudanden.

ANNONS
Publicerad 2021-11-10 kl 22:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto