Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Premier League-klubb visar intresse för Simeone

Sillybloggen

Hellas Verona-anfallaren Giovanni Simeone, son till Atlético Madrid-tränaren Diego Simeone, är på lån från Cagliari över den här säsongen och har hittills imponerat med nio mål och tre assist på elva framträdanden i Serie A.

Hellas Verona har även en option om köp, men möjligen kan 26-åringen sedan hamna i England.

Daily Express rapporterar nu att Premier League-klubben West Ham är intresserat av att köpa loss anfallaren från Hellas Verona efter att den italienska klubben utnyttjat sin köpoption. Hellas Veronas köpoption är på 10,2 miljoner pund, drygt 119 miljoner kronor. Därefter lär klubben vilja ha än mer pengar för spelaren av West Ham.

Simeone har under senaste åren tillhört flera olika klubbar i Italien. Under sommaren 2016 lämnade han argentinska River Plate för spel i Genoa och sedan dess har han även tillhört Fiorentina, Cagliari och Hellas Verona. Simeone har även gjort ett mål på fem A-landskamper med Argentinas landslag. Senast han spelade med landslaget var under 2018.

Annons
Publicerad 2021-11-10 21:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto