Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: AIK redo att satsa stort - vill förlänga med landslagsman

Sillybloggen

Det var i somras som AIK värvade Kristoffer Nordfeldt, 32, från turkiska Genclerbirligi. Landslagsmålvakten skrev då på ett korttidskontrakt som sträcker sig till och med 31 december, 2021.

– Det känns givetvis jättebra att vi tillsammans kunde hitta en lösning för resten av säsongen. Tillsammans mot guld, sa Nordfeldt till klubbens hemsida i samband med att övergången blev klar.

Hittills har 32-åringen gjort elva matcher i AIK-tröjan under hösten – och fler kan det bli. Nu rapporterar nämligen Expressen att AIK och Kristoffer Nordfeldt har inlett förhandlingar om ett långtidskontrakt. Enligt uppgifterna är AIK redo att spendera stora belopp för att säkra målvaktens framtid i klubben över en längre period.

Med tre omgångar kvar att spela av allsvenskan har AIK fortfarande chans att vinna SM-guld. Laget ligger för tillfället på tredje plats i tabellen, fyra poäng bakom serieledaren Malmö FF.

Annons
Publicerad 2021-11-11 08:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto