Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Henderson beredd att lämna United

2v

Daily Mail hävdar att målvakten Dean Henderson är beredd att lämna Manchester United om han inte tar över David De Geas startplats inom kort. 24-åringen sägs dock ha accepterat det faktum att han antagligen kommer behöva stanna i United säsongen ut.

Henderson testades positivt för covid-19 i juli och missade därmed stora delar av klubbens försäsong. De Gea har därefter tagit sin chans som förstemålvakt och varit en av Uniteds bästa spelare under hösten.

Henderson har bara startat en match den här säsongen, förlorat sin plats i landslaget och är angelägen om komma med till VM nästa år. Enligt samma uppgifter sägs Newcastle vara intresserad av målvaktens tjänster.

ANNONS

Publicerad 2021-11-11 kl 12:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto